Over mij

Mijn foto
Ik ben Ellen, 30 jaar, ben getrouwd met Jaco en we hebben een dochter van bijna 7 jaar, Lisanne en een zoon van bijna 1,5 jaar, Ruben. Ik werk bij Kruidvat in Hoogeveen met heel veel plezier. Mijn hobbies zijn: Scrappen (vind het alteren en uitgebreide dingen maken erg leuk!) lekker prutsen op mijn laptop en natuurlijk mijn blog lekker bijwerken! Veel plezier op mijn blog en zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!!!

woensdag 25 februari 2009

Kaartje gemaakt samen met Lisanne

Afgelopen zaterdag hebben Lisanne en ik samen een kaartje gemaakt.
Elke keer als ik ga scrappen, kruipt Lisanne heerlijk naast mij aan tafel en gaat dan lekker zitten kleuren, spelletje doen of puzzelen...maar deze keer vond ze het veel leuker om te kijken hoe ik aan het scrappen was, ze zat er haast met haar neus bovenop!
Ze kwam met allemaal dingetjes aan die wel op het kaartje konden, zo heeft zij zelf de bloemetjes uitgekozen (degene die ik haar liet zien vond mevrouw niet goed genoeg...hahaha) en op het laatste moment zag ze ineens de hartjes, dus die moesten er ook nog even bij op.
Ze mocht zelf alles erop plakken (met een beetje bijsturing van mij) en het lintje vasthouden totdat de lijm droog was.

Het was erg leuk om samen een kaartje te maken, heb heel erg genoten! Wie weet scrapt ze over een paar jaar zo met me mee...het zit er in elk geval al vroeg in!

Groetjes Ellen

5 opmerkingen:

inge zei

Haha, super zeg!
Zie haar al helemaal zitten: Neeeee niet die!!!
Nou kan ze ook mooi kaartjes sturen naar tante Inge ;)

ScrapEnjoy zei

Een heel lief kaartje geworden hoor.

groetjes Lilian

Judith zei

nou Lisanne heeft wel smaak hoor... die bloemetjes passen er precies bij...

Mazina zei

Wow, wat een leuk, lief kaartje!

groeten
Mazina

Jolanda zei

Dat is een lief kaartje geworden. En wat gezellig is dat he, samen met je dochter scrappen. Voor je 't weet neemt ze geen genoegen meer met de restjes hoor! Ik spreek uit ervaring (big smile)

Related Posts with Thumbnails